top of page
soccer-ball-in-goal-2023-11-27-05-21-16-utc.jpg

Om Oss

ScanTurf - en del av Sports & Leisure Group som är en av världens största producenter på konstgräs. De har under sina snart 40 år levererat konstgräsplaner i 84 länder. Över 70 miljoner m2 konstgräs har tillverkats i fabriken i Belgien. 

Domo_Soccer_Grey_edited.jpg

ScanTurf - din leverantör av konstgräs för alla utemiljöer!

ScanTurf håller en hög standard och kvalitet som är unik på marknaden. Hela vårt sortiment produceras i Europa av världens ledande tillverkare av konstgräs och har ett mycket naturtroget och realistiskt utseende.

Vi har konstgräs för alla typer av utemiljöer inom landskap och sport. 

Med Sports & Leisure Group i bolaget får du med ScanTurf 

kvalitet, marknadens längsta produktgarantier, konkurrenskraftiga priser och ett serviceinriktat team.

Att vara en del av Sports & Leisure Group (SLG) förstärker ScanTurfs erbjudande inom konstgräs markant. Som en del av SLG, drar ScanTurf nytta av årtionden av erfarenhet, banbrytande forskning och utveckling samt en oöverträffad kvalitetsstandard inom konstgräsindustrin. SLG har de högsta ackrediteringscertifieringarna från ledande idrottsorgan som FIFA Preferred Producer, FIH Preferred Producer, ITF, IRB etc.

Domo® Sports Grass som är Sports & Leisure Groups sport brand har under sina snart 40 år levererat konstgräsplaner i 84 länder. Över 70 miljoner m2 konstgräs har tillverkats i fabriken i Belgien. Vårt samarbete med Domo® Sports Grass förstärker vårt löfte om kvalitet och serviceexcellens, och ger våra kunder förtroendet att välja en konstgräsplan som kombinerar maximal prestanda med hållbarhet och spelupplevelse. 

Image by Sandro Schuh

ScanTurf - en del av Europaledande Sports & Leisure Group!

American football arena with yellow goal post, grass field and blurred fans at playground

ScanTurf - din lokala leverantör med produktion i Europa!

Att fokusera på kvalitet och miljö samt välja europeisk produktion erbjuder flera fördelar. Först och främst garanterar europeisk tillverkning att produkterna uppfyller strikta kvalitets- och miljöstandarder, vilket säkerställer högsta möjliga produktkvalitet och minsta möjliga miljöpåverkan. Europeisk produktion innebär även kortare transportvägar, vilket bidrar till lägre koldioxidutsläpp och stärker den lokala ekonomin. Genom att välja leverantörer närmare hemmet kan vi också garantera snabbare leveranstider och högre flexibilitet i tillverkningsprocessen, vilket möjliggör en bättre anpassning till våra kunders behov och önskemål.

bottom of page