top of page

PRESTANDA INFILL

Domo® Sports Grass revolutionerar konstgräsplaner med sitt utbud av prestandaförbättrande infill för fotboll, rugby och amerikansk fotboll. Med både naturliga och syntetiska alternativ erbjuder de lösningar som är 100% organiska och biologiskt nedbrytbara, samt TPE-baserade infill för överlägsen spelkvalitet och hållbarhet. Produkterna är designade för att förbättra spelkomforten, minska skaderisken och erbjuda en hållbar och miljövänlig lösning för sportplaner.

Domo Terraefill Infill Brown - Domo Sports Grass.jpg

TERRAEFILL 

Domo® TerraFill Natural är ett banbrytande inlägg för konstgräs som kombinerar miljövänlighet med hög prestanda. Det är helt organiskt, biologiskt nedbrytbart och framtaget för att efterlikna den naturliga markens egenskaper, vilket ger en optimal spelupplevelse. Detta infill minskar risken för skador, förbättrar spelkomforten och är särskilt utformat för sporter som fotboll, rugby och amerikansk fotboll. Med fokus på hållbarhet och spelkomfort är Domo® TerraFill Natural det perfekta valet för den miljömedvetna anläggningen..

NATURAFILL

Domo® Sports Grass innehåller Naturafill, en revolutionerande lösning för konstgräs som kombinerar högpresterande sportegenskaper med miljömedvetenhet. Naturafill, gjort av 100 % naturlig kork, erbjuder en spelupplevelse i världsklass som möter de striktaste internationella standarderna, inklusive FIFA:s krav. Detta innovativa underlag är inte bara brandsäkert och antimikrobiellt, utan också luktfritt, vilket garanterar en behagligare spelomgivning. Dess exceptionella stötabsorption och energiåtergivning säkerställer optimal spelkomfort och prestanda, medan dess förmåga att dränera vatten effektivt gör det lämpligt för alla klimat. Naturafill står också ut för sin hållbarhet och miljövänlighet; det är helt återvinningsbart och bidrar till en minskad koldioxidbelastning, bekräftat av dess FSC-certifiering. 

Domo Naturafill  - Domo Sports Grass.jfif

DURASOFT

Domo® DuraSoft erbjuder en syntetisk, prestandaförbättrande inläggslösning som kombinerar mjukhet, säkerhet och hållbarhet för konstgräsplaner. Dess innovation ligger i att skapa en överlägsen spelupplevelse genom att minska skaderisken och öka komforten, vilket gör den idealisk för sporter som kräver långvarig kontakt med underlaget. DuraSoft är utformat för att tillgodose behoven hos professionella idrottare och sportentusiaster som efterfrågar det bästa inom teknik och prestanda för sina spelplaner. 

Domo Durasoft Infill Green - Domo Sports Grass.jpg
bottom of page