top of page
green-grass-background-of-football-field-2023-11-27-05-03-22-utc.jpg

Domo® Varioslide S Pro 

Domo® Varioslide S Pro

DOMO® VarioSlide S Pro är den ultimata lösningen för fotbolls- och rugbyplaner som söker en kombination av hållbarhet, spelkomfort och naturtrogenhet. Med innovativ teknik och klimatneutral certifiering erbjuder denna produkt exceptionell prestanda och är designad för att möta de högsta kraven. Perfekt för anläggningar som prioriterar kvalitet och miljöhänsyn.

Revolutionerande Hybridteknik för Fotbollsplaner

Upptäck DOMO® VarioSlide S Pro, en framstående innovation inom konstgrässystem, klimatneutralt certifierad från tillverkning till leverans. Med en unik kombination av HELIFLEX monofilament och korslänkade MONOTAPE fibrer, erbjuder VarioSlide S Pro en spelupplevelse som efterliknar naturligt gräs till fullo.

Exceptionell Motståndskraft och Komfort

Den specialutvecklade propellerprofilen och spiralformade fibrerna garanterar både naturligt bollbeteende och en hållbar yta, vilket minskar underhållskostnader och begränsar infill-förlust.

Tekniska Fördelar:

  • Användningsområden inkluderar fotboll och rugby

  • Kombinerade fibrer för maximal slitstyrka och spelkomfort

  • Snabb och enkel installation med omedelbar spelbarhet

Exemplarisk bollrullning

DOMO® VarioSlide S Pro erbjuder en oöverträffad konsekvens i bollrull, oavsett väderförhållanden. Våra laboratorietester visar att bollrullningen förblir konsekvent, både på våta och torra ytor, tack vare avancerade polymerer och en speciell propellerprofil på monofilamentet. Detta ger en extremt hållbar spelplan som är optimal för alla sporter.

Fördelar

ICON

Naturligt utseende

DOMO® Varioslide S Pro har ett mycket naturligt utseende. Integreringen av korslänkat monotejp ger gräset ett lyxigt intryck, medan de gröna nyanserna av fibrerna är inspirerade av naturliga färger.

ICON

Naturlig spelupplevelse

HELIFLEX-fibrernas yttersta motståndskraft möjliggör samma spelkänsla som på en naturlig gräsplan och säkerställer ett naturligt bollbeteende.

ICON

Enkelt underhåll

Tack vare det korslänkade monotejpet förhindrar DOMO® Varioslide S Pro förflyttningen av infyllnadsmaterialet under spel, vilket väsentligt minskar underhållskostnaderna för att sprida ut och fylla på sportplanen igen.

ICON

Extrem

hållbarhet

Styrkan och teknologin hos fibrerna ger en extremt hållbar konstgräsplan för sport.

Testad och godkänd av

LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
bottom of page