top of page
green-grass-background-of-football-field-2023-11-27-05-03-22-utc.jpg

Domo® DuraForce XT

 Domo Duraforce XT

ScanTurf presenterar stolt DOMO® Duraforce XT, en toppmodern lösning för fotbollsplaner som kombinerar extrem slitstyrka med en naturlig spelkänsla. Denna avancerade gräsmatta är designad för att tåla de mest krävande sportaktiviteter och erbjuder en oöverträffad hållbarhet. Med Duraforce XT får din plan en estetisk och funktionell yta som är både slitstark och underhållsvänlig, vilket säkerställer en optimal spelupplevelse året runt.

Extrem Hållbarhet för Fotbollsplaner

Upptäck DOMO® Duraforce XT, ScanTurfs senaste revolution inom konstgräs. Med sin exceptionella tjocklek och diamantformade fibrer, garanterar Duraforce XT maximal slitstyrka och motståndskraft.

Unik Komfort och Spelkänsla

Denna avancerade gräsmatta erbjuder inte bara en hållbar yta men också en komfort och spelkvalitet som är identisk med naturligt gräs, tack vare sin innovativa PE-polymerkomposition.

Tekniska Specifikationer i Världsklass

Med specifikationer som är optimerade för fotboll och rugby, erbjuder Duraforce XT en stark, homogen och naturtrogen spelupplevelse. Produkten uppfyller internationella standarder, vilket gör den till det perfekta valet för professionella såväl som amatöranläggningar.

Fördelar

ICON

Maximal

slitstyrka

Domo® Duraforce XT är konstruerad med exceptionellt tjocka fibrer för att garantera maximal slitstyrka.

ICON

Maximal

komfort

Domo® Duraforce XT känns extremt bekvämt tack vare den innovativa PE-polymerkompositionen.

ICON

Utmärkt

motståndskraft

Den optimerade diamantformen hos Domo® Duraforce XT ger utmärkt motståndskraft.

Testad och godkänd av

LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
LOGO
bottom of page